Prima pagină > news, Unde mergem ? > Tuning, drift & car-audio

Tuning, drift & car-audio

In acest weekend, iubitorii de masini vor putea urmari spectacolul oferit de 4TuningFestival. Mirosul de cauciuc, sunetul demarajelor, urletul motoarelor si, mai ales, frumusetea masinilor si a fetelor garanteaza un eveniment reusit, la Romexpo.
MASINI – Pentru prima data in Romania, sambata si duminica, va avea loc un festival de tuning, drift si car-audio. Pasionatii de masini puternice sunt asteptati la Romexpo, intrarile A si B, pentru a vedea un mix intre expozitie, demonstratii si competitii de profil. Peste 120 de masini tunate vor face parada. Evenimentul va avea loc, in ambele zile, intre orele 10.00 si 20.00, iar biletul de intrare costa 15 lei.
Editiile anterioare ale 4TuningFestival puneau accent pe partea expozitionala si pe masinile modificate. Anul acesta, insa, organizatorii au adaugat elemente de spectacol si o competitie la care vor participa piloti romani de raliu.
Fiind prima demonstratie de drift profesionist de la noi, festivalul ii va avea ca invitati pe cei de la „King of Europe”, cunoscuti la nivel international.
Este anuntat si un workshop de aerografie, sustinut de sase dintre cei mai buni desenatori din Romania. Nu vor lipsi competitiile de jocuri auto, virtual tuning 2D si 3D si traditionalul concurs de Miss.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: