Prima pagină > news > „Dragostea din tei” – on the top

„Dragostea din tei” – on the top

Dupa ce „Dragostea din tei” s-a ascultat in majoritatea cluburilor europene, piesa a ajuns acum pe primul loc in topul american Billboard. Nu in interpretarea trupei Ozone, ci a cunoscutei cantarete Rihanna, in colaborare cu rapperul T.I.
„Live your life”, varianta americana a piesei compuse de Dan Balan – fost membru al O-Zone – a ajuns, intr-o singura saptamana, pe prima pozitie.
Piesa a fost lansata in SUA in urma cu o saptamana. Cu 7 zile in urma, „Live your life” se situa pe locul 80 in topul american si a avut peste 300.000 de descarcari pe internet, conform realitatea.net. Acum insa, varianta R&B a „Dragostei din tei” se situeaza pe locul 1 in clasamentul Billboard.
Acest lucru face din Dan Balan primul compozitor roman care ajunge in fruntea unuia dintre cele mai cunoscute topuri muzicale americane.

  1. drody
    14/10/2008 la 5:55 pm

    „300.000 de descarcari pe internet” ei nu au masurat cat s-a descarcat de pe ODc si site-uri pirat,daca masurau fiecare download de la fiecare calculator cred ca numarul avea peste 9 zerouri 🙂

  1. 14/10/2008 la 4:08 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: