Prima pagină > Unde mergem ? > Un weekend minunat

Un weekend minunat

Pentru ca am beneficiat de un weekend liber mult asteptat, am luat decizia de a plecat din Bucuresti spre o zona mai putin populata si galagioasa, fara manele, cluburi si alte „zanganele” precum Sinaia si Predeal. Locul se afla undeva la aproximativ 5 km de Olanesti cunoscut sub numele de Cheia, o zona in care abia acum se construiesc mai multe pensiuni pentru dezvoltarea agroturismului.
Zona este cunoscuta datorita schiturilor, fiind o zona de munte dar si cu cateva rauri ce par desprinse dintr-o frumoasa poveste, practic pare locul ideal pentru a-ti petrece un weekend linistit departe de toata nebunia din marile orase. Pe langa linistea oferita aerul curat are cea mai mare contributie ca sa nu mai punem la socoteala sunetul apei si muntii ce te inconjoara.
Am ramas surprins sa vad straini dar si oameni de prin toate colturile tarii venind in aceasta zona minunata. In zona se mai afla si un tunel ce face legatura cu Muntii Capatanii, adica un loc ideal pentru iubitorii de drumetii, catarari dar si plimbari cu ATV-ul prin natura.
Din cate am inteles de la localnici in zona se va construi cea mai dotata si cea mai mare mare partie de sky din tara datorita unor investitori straini.

Nu trebuie sa omit faptul ca la intoarcere am dat de nebunia si agitatia de care fugisem inca de la km 15 al autostrazii, unde era mai usor sa cobori din masina si sa te proptesti in ea pentru a avansa 1-2 metri 🙂

  1. 27/04/2011 la 3:43 am

    Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: