Prima pagină > Diverse > Noua plus G1

Noua plus G1

O mica analiza :

1. iPHONE 3G. La fel ca si prima generatie, vine cu o baterie cu o durata scurta de viata, care nu poate fi schimbata de utilizator.

2. ANDROID G1. Nu are mufa jack pentru casti si nici suport Bluetooth stereo; nu are nici suport pentru Exchange – intre timp, HTC a anuntat ca va remedia acest minus printr-o aplicat ie third-party.

3. BLACKBERRY STORM. Este considerat o clona a iPhone, dar cu functii mai avansate de e-mail.

4. GARMIN NUVIFONE. Surpriza acestui an, sta excelent la capitolul hardware si navigatie GPS, dar software-ul dezvoltat de Garvin are numeroase probleme.

5. MOTOROLA Z10. Un slider cu forma curbata, greu de deschis si predispus la defectiuni ale mecanismului glisant, asemenea predecesorului sau, hulitul Z8.

6. NOKIA N96. Succesor al lui N95, este considerat un handset masiv, care se misca greoi la capitolul software, avand o interfata lenta si un buton navigational nu tocmai de incredere.

7. NOKIA TUBE. Contrar asteptarilor, touchscreen-ul finlandezilor se va pozitiona pe segmentul low-end, un model imbunatatit urmand sa apara ulterior.

8. PALM TREO PRO. Este un touchscreen, echipat cu o tastatura QWERTY, considerata mult prea ingusta.

9. SAMSUNG INSTINCT. Un handset excelent, cu cateva functii care ii lipsesc lui iPhone, dar care a fost un esec de marketing, Samsung comparandu-l permanent cu terminalul Apple.

10. SONY ERICSSON XPERIA X1. Considerat singurul terminal care ar putea eclipsa iPhone, a fost inclus in topul TG Daily pentru intervalul mare dintre prezentarea sa oficiala – februarie 2008 – si lansarea sa – 30 septembrie –, intr-o prima etapa pe doar trei piete: Germania, Anglia si Suedia.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: