Prima pagină > Monden, news > Monica Columbeanu valorează 250 de euro

Monica Columbeanu valorează 250 de euro

… exact, chiar asa, Monica Columbeanu valoreaza aproximativ 250 de euro 🙂

Desi a devenit cunoscuta exagerandu-si viata si principiile pe la televizor, fata lui Irinel, pardon sotia miliardarului, crede de cuviinta sa ceara bani celor care o invita in diverse emisiuni. Sumele sunt modice, am putea spune, si variază intre 150 de euro si 300 de euro.
Aceasta se pare ca fara bani nu calca in ograda vreunei redactii de televiziune. Nu conteaza subiectul, nu conteaza nici compania, atat timp cat i se dau banii pe care ii cere. De curand Monica a fost invitata la un talk-show de raiting si care este categorisit unul dintre cele mai bune la ora actuala cu un raiting pe masura. Monica nici măcar nu a stat pe ganduri si a negocitat suma de 250 de euro. Un alt mod de a strange bani pentru averea micutei Irina, nu ?! ca doar ban la ban trage si putin cate putin se face o avere mare ….

  1. amyshoor
    09/10/2008 la 7:47 pm

    Asa este….ai perfecta dreptate! Moni are comisioane mult mai mari decat cele pe care le-ai zis tu (150-300 de euro) iar catalogarea for se face in functie de televiziune,raiting si genul de emisiune,ea refuzand totodata orice fel de emisiune in afara de talk-show-uri si emisiuni de divertisment care sa nu presupuna multa activitate fizica (SI ASTEA LE STIU DIN PROPRIA MEA OGRADA…CA SA NU ZIC CA LE-AM AUZIT LA PROPRIUL TELEFON SPUSE DIN GURITA DOAMNEI COLUMBEANU) 🙂

  1. 10/10/2013 la 10:41 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: