Prima pagină > Monden, news > Britney Spears tripla sarbatoare

Britney Spears tripla sarbatoare

Tripla sarbatoare pentru Britney Spears: pe 2 decembrie, cantareata isi va lansa, odata cu cel de-al saselea album – „Circus”, si parfumul „Hidden Fantasy”. In aceeasi zi, Spears implineste 27 de ani.
Britney a colaborat cu firma de parfumuri Elizabeth Arden, conform livenews.com. O sursa din interiorul companiei a declarat ca parfumul va avea note de vanilie si cirese. Cantareata si-a imprumutat, in trecut, numele altor parfumuri: Curious, Fantasy, In Control, Midnight Fantasy, Curious Heart and Believe. Sursa a adaugat ca „Hidden Fantasy este la fel ca si celelalte doua parfumuri Fantasy. Singura diferenta este ca flaconul are culoare rosie”.
Anul acesta, Britney a castigat 17 milioane de euro doar din vanzarea parfumurilor. Specialistii sunt de acord ca trecutul agitat si caderea psihica a cantaretei au crescut popularitatea parfumurilor si au dus la vanzari mai mari.
Printre alte vedete care si-au lansat parfumuri de-a lungul timpului se afla Jennifer Lopez, Paris Hilton, Sarah Jessica Parker si Victoria si David Beckham.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: