Prima pagină > Monden, news > Mihaela Radulescu si sexul !

Mihaela Radulescu si sexul !

Mihaela Radulescu marturiseste ca la 17 ani renunta la virginitate, din curiozitate. In timpul vizionarii unor filme de la TIFF, ea a recunoscut ca la 18 ani a facut un avort pe cand se afla in a patra luna de sarcina.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate si aproape ca eu am provocat „. Iubitul meu ma tot saruta, ma tot ametea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmarindu-mi instinctul, caci experienta nu exista, eram mult mai libera ca el, care era oarecum ingrozit de ideea dezvirginarii. Am consumat intamplarea, nu mi s-a parut nimic grozav, poate si pentru ca am avut ghinionul sa incep cu un barbat foarte stangaci si complexat, in fine, un adolescent chinuit oarecum de familie, care cred ca si astazi are probleme la asternut (sa ma scuze!). (…) Prima iubire n-a fost o locomotiva, cum credeam, ci doar gara din care am plecat mai departe”, spunea Mihaela Radulescu.

Momentan Raduleasca se pare ca este „combinata” cu Dani Otil de la matinalul antenei 1, sau cel putin asa spun gurile rele 🙂

ps: Mihaela a inceput 3 facultati (3 ani de I.E.F.S., 2 de Filologie si unul de Psihologie), dar n-a terminat nici una dintre ele.

pss: un articol putin mai acid despre Mihaela via amyshoor aici.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: