Prima pagină > Filme, news > „Nasul”, cel mai bun film

„Nasul”, cel mai bun film

„Nasul” (The Godfather), din 1972, regizata de Francis Ford Coppola, cu Marlon Brando si Al Pacino in rolurile principale, a fost de-clarata „cel mai bun film al tuturor timpurilor”, informeaza BBC. 10.000 de cititori ai revistei „Empire”, 150 de regizori hollywoodieni si 50 de critici de film au ales productia lui Coppola din 500 de pelicule.

Urmatoarele pozitii in clasament au fost ocupate de „Indiana Jones si cautatorii arcei pierdute” (1981) si „Imperiul Contraataca: Editie Speciala” (1980), din seria „Star Wars”. In topul primelor 20 de filme, nu a intrat decat un singur film din secolul 21, ultimul din seria „Batman” – „Cavalerul negru”.

Categorii:Filme, news Etichete:, , , ,
  1. Georgiana
    26/09/2008 la 1:45 pm

    Si daca te uiti si mai atent pe imdb, la sectiunea Movies non-USA, genul drama, ai sa vezi ca „Mihai Viteazul” e in primele 30 de locuri, si daca chiar nu ai ce face, vei mai gasi si alte filme romanesti bine situate, totul e sa te intereseze si filmul romanesc.

  2. 26/09/2008 la 1:57 pm

    Chiar ma intereseaza, si acasa am o colectie frumusica de filme romanesti care din punctul meu de vedere sunt foarte bine facute pentru acea vreme si acum sa fim realisti dupa 1990 nu s-a mai facut niciun film bun, sau macar sa ajunga la nivelul celor de pana in `90 iar exemple sunt multe (seria BD, Nea` Marin plus filmele istorice care sunt destul de multe si nu cred ca are rost sa le enumar).

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: