Prima pagină > news > Cum poti accesa arhiva Yahoo Messenger fara sa stii parola contului

Cum poti accesa arhiva Yahoo Messenger fara sa stii parola contului

Yahoo Messenger nu pune mare pret pe confidentialitatea informatiilor. Daca ai impresia ca discutiile tale de pe messenger nu pot fi vazute de o persoana indiscreta, care nu iti cunoaste parola, te inseli amarnic. Daca salvezi arhiva de Yahoo Messenger, oricine are acces la calculatorul tau iti poate citi mesajele, fara macar a se loga pe messenger.

De ce?
De vina sunt, evident, cei de la Yahoo! Daca ai optat pentru salvarea arhivei, toate mesajele sunt salvate pe calculator. Daca ai Windows XP, poti sa gasesti mesajele din arhiva salvate in directorul C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\cont\Archive\Messages (unde in loc de cont, este trecut ID-ul de messenger). Exista câte un fisier cu extensia .dat pentru fiecare persoana cu care ai vorbit.

In mod normal, nu poti sa descifrezi textul din cadrul acestor fisiere. Insa ele nu sunt criptate, asa cum ar fi fost normal. Exista programe care le pot citi.

Un astfel de program este Yahoo Messenger Archive Reader. Il poti lua de aici si nu trebuie sa instalezi nimic. Consta intr-un singur fisier pe care trebuie sa-l deschizi. Ba chiar mai mult, Yahoo Messenger Archive Reader va gasi automat arhivele pentru toate conturile accesate pe acel calculator.

Categorii:news Etichete:, , , ,
  1. 19/09/2008 la 9:38 am

    Mi s-a intamplat si mie din pacate. Si nici macar nu pot da in judecata persoana respectiva. S-a scuzat spunand ca daca nu presupune nicio parola, n-a incalcat nimic. 😡

  2. 22/05/2009 la 10:40 am

    asta nu e corect deloc

  3. 07/10/2011 la 10:58 am

    cel mai sigur mod prin care sa te protejezi e sa nu alegi sa-ti salveze conversatiile

  1. 30/09/2008 la 10:51 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: