Prima pagină > Bune si rele in Bucuresti > Au plantat palmieri in Bucuresti

Au plantat palmieri in Bucuresti

Primaria ne-a facut un cadou frumos la inceput de toamna. In Piata Universitatii au plantat palmieri. Gestul mi se pare foarte frumos si de apreciat, este o alinare pentru toti corporatistii intorsi la munca dupa o vacanta in Tunisia, Bahamas sau Copacabana si care pot trage in piept inca o data, din masinile lor asteptind la semafor pe bulevardul Magheru-Balcescu-Bratianu, mireasma puternica de palmier.
Si tocmai pentru a reduce si mai mult stresul locuitorilor unui Bucuresti jegos frumoasei noastre urbe, palmierii au fost plantati in locul fostului ceas din mijlocul intersectiei. Tot ce ne ramane de facut este sa asteptam pana cand vom fii populati cu maimute si papagali.

PS:  Propun Primariei Capitalei sa planteze palmieri pe marginea marilor bulevarde si sa ne ofere astfel un nou sistem de locomotie – saritura maimutei, din liana in liana.

  1. Moniq
    15/09/2008 la 11:11 am

    Palmieri le trebuiau ??? au scos ceasul ? adica acel ceva pe care il stia toata lumea … practic un simbol ca sa puna niste tampenii de pomi … sunt penibili

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: