Prima pagină > Sanatate, Sport > Dragulescu “si-a amanetat” aurul olimpic

Dragulescu “si-a amanetat” aurul olimpic

Gimnastul a imprumutat o suma importanta de bani de la antrenori pentru a-si opera fetita hipoacuzica la Viena, promitand ca va restitui banii din prima de la Beijing.
In varstă de patru ani, fiica acestuia, Beatrice Maria, fusese diagnosticata cu hipoacuzie bilaterala. Nu auzea si nu vorbea, afectiunea nu putea fi corectata cu ajutorul unui aparat auditiv, singura solutie fiind o interventie chirurgicala in afara tarii.
Daca Borcea a sarit in ajutorul lui Adrian Mutu, si toata presa a scris despre „necazul” lui Mutu si cele 17milioane de euro, oare acum de ce dracu nimeni nu mai spune nimic despre problema acestei micute care are nevoie doar de cateva zeci sau sute de mii de euro, despre infiintarea unui cont pentru ajutorare ? Borcea deschide ochii bine si vezi ca Marian Dragulesc este parte a CS Dinamo.
Oare Mutu a facut pentru Dinamo sau pentru Romania mai mult decat acest gimnast ?

Palmares Marian Dragulescu:
La Atena 2004, el a cucerit o medalie de argint (sol) si doua de bronz (echipe si sarituri). La Campionatele Mondiale, gimnastul legitimat la CS Dinamo Bucuresti are nu mai putin de trei titluri mondiale in palmares (sol si sarituri – 2001 la Ghent, sol – 2002 la Debrecen), fiind vicecampion mondial in 2003, la Anaheim (sarituri), locul 4 la sol in aceeasi competitie, pozitia a cincea cu echipa si a sasea la individual compus. Pe plan european, Marian Dragulescu a cucerit aurul pe echipe, la individual compus, sarituri si sol (titluri dobandite in 2004 la Ljubljana). El a mai castigat medalii de aur la Patras, in Grecia, la CE din 2002, la echipe si sarituri, precum si un loc trei la sol, dar si un prim titlu european la sol, in 2000, la Bremen, odata cu o medalie de bronz la individual compus, si un nou bronz, la CE din 1998, cu echipa, la St Petersburg (Rusia). La acestea se adauga numeroase victorii la concursuri de Cupa Mondiala. La editia 2005 a CE de la Debrecen, Marian Dragulescu a castigat medalia de aur la sol.

Categorii:Sanatate, Sport Etichete:, , , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: