Prima pagină > Bune si rele in Bucuresti, Diverse, Unde mergem ? > mall-ul, taranii si preturile !

mall-ul, taranii si preturile !

Deoarece Teatrul National si Odeon au luat pauza am hotarat sa merg la film iar pentru ca in Pro Cinema nu rula niciun film astazi am hotarat sa merg in Mall-ul din  Vitan. Daca am putut sa trec peste puzderia de tarani si tigani  pana am ajuns sa cumpar biletele dar si peste preturile cam maricele (o sticla de Ice Tea la 0.5 = 7 lei) dar si peste zgomotul incredibil al aerului conditionat si faptul ca acesta era dat probabil la maxim de mai aveai putin si paralizai in sala de frig nu am putut insa sa ma abtin atunci cand pe la jumatatea filmului au inceput sa sune tot felul de telefoane care mai decare mai tare si cu sonerii pentru toate genurile.

Cei care va stiti ca lasati telefonul deschis (cu volumul la maxim sau undeva pe acolo) atunci cand mergeti sa vedeti un film daca auziti cumva vre-o injuratura sa stiti ca de la mine vine.

Ca in toate mall`uri nici acesta nu duce lipsa de tarani cocliti si nespalati , dar nici de indivizi ce sigla firmei de la toale acopera ceva mai mult de 50% din aceasta, ca deh trebuie sa vada lumea ca omu poarta armani, gff si alte cele mult prea cunoscute.

PS: teatrele se redeschid in luna August.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: