Prima pagină > Diverse, Funny > Tarantocul si dispretul pentru civilizatie

Tarantocul si dispretul pentru civilizatie

Tarantocul = substantiv masculin compus din alaturarea substantivelor “taran” si “sarantoc”. Este acea specie de indivizi stramutati din zonele rurale ale Romaniei in aglomerarile urbane tip Bucuresti, cu apucaturi nedemne nici macar de rumegatoarele pastorite odinioara. Intalniti la tot pasul in Romania, acesti indivizi devin majoritari in aproape orice mijloc de transport, magazin, supermarket, hipermarket sau mall. Pot fi intalniti si in zone selecte ale marilor orase, scopul si durata stationarii lor acolo fiind in continuare necunoscute. Le lipsesc bunul simt, manierele si respectful pentru cei din jur. Compenseaza insa prin mirosul intepator de transpiratie, rumegarea semintelor si limbajul abject cu care defileaza prin multime. Poate fi recunoscut de la spate, dupa freza de marlan specifica: par tuns scurt in fata, aproape periuta si chica lunga. Este mult mai periculos cand umbla in haita, inconjurat de semenii de-aceeasi teapa, care-i incurajeaza marlania, facand ca toparlanul din el sa ajunga la apogeu. Din nefericire, nu este specie pe cale de disparitie ci dimpotriva, ritmul cu care se inmulteste fiind ingrijorator de alert de la an la an. Pana acum nu s-a gasit nicio cale de starpire a speciei sale. A se citi “de educare a speciei sale”.
Mai grav este ca in ultimii ani, cel putin Bucurestiul, este plin de astfel de specii atat masculine cat si feminine ce nici macar nu isi dau seama cat de penibili sunt.

Categorii:Diverse, Funny
 1. 18/06/2008 la 8:02 pm

  M-am simtit citat 😀 un pic de iz din Pub nu strica 😀
  ca bine zici!

 2. Cat_1
  24/06/2008 la 2:23 pm

  Tarantocul de care zici tu e omul de rand cu rand,bucuresteanul,care il vezi sau nu il vezi..treci pe langa el zi de zi nu il bagi in seama nu sti necazurile lui.crezi ca tu le sti pe toate si le ai vazut pe toate,ca
  omul ala de care zici tu…e cu necazurile lui cu durelile lui,tu acum zici mama ce bine imi merge,ce frumos e afara,mergi si uita-te in juru-l tau cu adevarat….nu mai critica pe amaratul ala ca zici ca taranul da’i ntinde’i mana si ajuta-l defapt habar nu ai tu ce inseamna viatza cu adevarat.

 3. 17/10/2013 la 1:12 am

  Pfiuuu, Doamne, ferește-mă de-așa specimen prin preajmă! :mrgreen:

 1. 24/06/2008 la 1:42 pm
 2. 20/09/2013 la 11:32 am
 3. 20/09/2013 la 4:58 pm
 4. 09/10/2013 la 5:00 pm
 5. 10/10/2013 la 4:16 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: